Vergelijk voertuigen

 

Privacy Policy

Dit document legt uit hoe wij uw persoonlijke gegevens behandelen. Wanneer in dit document “wij” of “ons” staat wordt We Love Car Rentals Pty Ltd Australian Company Number (ACN) 135 646 089 bedoeld. Van tijd tot tijd kunnen wij aanpassingen maken in dit beleid om ervoor te zorgen dat dit beleid juist en up-to-date is.

Hoe verzamelen wij uw persoonsgegevens?

1.1 In het algemeen zijn de enige persoonlijke gegevens die wij over u verkrijgen die informatie die door u of anderen aan ons wordt aangeboden.

1.2 Mogelijk verzamelen wij ook gegevens van een vriend of iemand die onze diensten naar u verwijst, of via uw gebruik van onze website.

Wat zijn de persoonlijke gegevens die wij verzamelen?

2.1 Wij verzamelen de persoonsgevens die wij relevant achten voor het leveren en bevorderen van onze diensten aan u, alsmede voor het beheer van onze website.

2.2 De aard van de gegevens die wij verzamelen zijn uw naam, uw adres, uw telefoonnummer, het IP-adres van uw computer, de informatie die u op het moment van de boeking wordt aangeboden en de informatie in uw “Mijn Account” sectie beschikbaar is.

Hoe maken wij gebruik van de gegevens die wij verzamelen?

3.1 Wij gebruiken uw persoonlijke gegevens voor het leveren en bevorderen van onze diensten aan u.

3.2 Wij kunnen uw persoonlijke gegevens ook gebruiken voor het ontwikkelen van onze zakelijke systemen, waaronder andere websites die wij beheren, voor het verbeteren van onze diensten aan klanten, voor analyse van het gegevensverkeer op onze websites, voor declaratie-doeleinden en om te voldoen aan de wet.

3.3 Wanneer u ons geen of maar gedeeltelijk uw persoonlijke gegevens aanbied die wij nodig hebben voor het aanbieden van onze diensten, kan het voorkomen dat wij niet de diensten kunnen uitvoeren zoals vermeld in dit artikel.

3.4 Wanneer u promotie materiaal van ons ontvangt kunt u kiezen om deze informatie in het vervolg niet meer te ontvangen via de “niet gewenst” optie.

3.5 Wij kunnen gebruik maken van uw persoonlijke gegevens voor het versturen van een herinnering voor het maken van een boeking.

Zullen wij uw persoonsgegevens openbaren aan derden?

4.1 Wij zullen uw persoonsgegevens niet verkopen zonder uw toestemming, tenzij wij ons bedrijf verkopen.

4.2 Wij kunnen ervoor kiezen om uw persoonsgegevens te verstrekken aan onze aannemers, onze tussenpersonen, onze leveranciers, overheden en andere partijen die ons mogelijk kunnen helpen bij het aanbieden van onze diensten aan u, of voor het bevorderen en promoten van onze diensten aan u, of enige andere partij die geïnteresseerd is in het (gedeeltelijk) kopen van ons bedrijf, met inbegrip van de website.

4.3 Wij kunnen uw persoonsgegevens niet verstrekken aan onze aannemers en aanbieders die niet in Australië gevestigd zijn. Wanneer we uw gegevens verstrekken zullen we dat doen in overeenstemming met de Privacy Act 1988 (Cth).

Hoe maken wij gebruik van cookies?

5.1 Wij maken gebruik van cookies om uw internetgedrag te volgen en ook om uw favoriete instellingen op te slaan op onze website.

5.2 Een cookie is een klein bestand dat wij opslaan op uw computer die de informatie opslaat zoals beschreven in onze bepalingen.

5.3 Iedere keer dat u onze website bezoekt kunnen wij deze informatie bekijken.

Hoe beschermen wij uw persoonlijke gegevens?

6.1 Wij bewaren uw gegevens in elektronische vorm.

6.2 Wij nemen alle redelijke voorzorgsmaatregelen om deze gegevens te beschermen tegen misbruik of ongeoorloofde toegang door het gebruik van fysieke, electronische en procedurele waarborgen.

6.3 Het is onze gewoonte om uw persoonlijke gegevens te vernietigen, te verwijderen of te de-identificeren wanneer deze informatie niet langer nodig is.

Hoe kunt u toegang krijgen tot de informatie en zorgen voor de nauwkeurigheid?

7.1 Wanneer u (of derden) ons uw persoonlijke gegevens verstrekt, gaan wij ervan uit dat deze informatie juist u, tenzij u ons iets anders verteld.

7.2 Tenzij wij weten dat uw persoonsgegevens onjuist zijn, kunnen wij de gegevens niet aanpassen. U kunt ons hierbij helpen door ons te vertellen wanneer de informatie die wij hebben ontvangen is veranderd of niet langer juist is.

7.3 Wanneer u wenst om toegang te hebben tot uw persoonlijke gegevens, kunt u een verzoek indienen via het contactformulier.

Wanneer u vragen of opmerkingen heeft, stuur een e-mail naar: theteam@camperhire.com.au.